Balog Janó

Információ

Az örökmozgó, örök optimista Balog Janó már 20 éve van a pályán. Sikerének köszönhető számos nemzetközi tapasztalat, mind a színházi, mind az énekesi karrierjében. Folyamatos színházi élet, rengeteg főszerep, előadás. Olyan darabokban láthattuk őt, mint: Shakespeare – Romeó és Júlia, Az operaház fantomja vagy éppen a Jézus Krisztus szupersztár.  


Az énekes az X-faktor a válogatón Stevie Wonder dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig a Dance With My Father című dallal sikerült megkapnia Radics Gigitől az Élő show-t jelentő „igen”-t.


  


1. élő show-s produkciója - Let Me Entertain You (Robbie Williams)


 

Fotók

Balog Janó - Balog JanóUSNK - Széééééétcsaptam
Acoustic Planet - Nyári zápor - A DAL 2019
Stolen Beat - Hol vagy? - Official Music Video
USNK - #tevagya
Exotic - Táncol az indián
USNK – !FogyaszdEl! - Lyric video

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánPeter SrámekKocsis TiborKállay SaundersExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarDancs AnnamariEnergia Positiva SzambashowABBAbákMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey DawnUSNKStolen BeatTaka Balog JanóÖlveti LászlóKovács PálArany TímeaTamáska GabriellaUrbanovics VivienAcoustic PlanetJazz TodayOláh GergőRicky and The Drunken SailorSzekér Gergő