Bereczki Zoltán

Információ

 


Országunk egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett, sokoldalúsága teszi igazán különlegessé! EMeRTon-díjas színész „Az év musical színésze kategóriában”, arany- és platinalemezes, Fonogram díjas énekes, mindemelett zenei producerként is ismerheti a közönség. A Sztárban Sztár első évadának győztese, majd a második, harmadik szériának szakmai zsűritagja.


A fiatal Bereczki kivételes tehetségét énektanára, Toldy Mária ismerte fel. 2001-ben végezte el a Színház és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakát, ugyanebben az évben megjelent első szólólemeze „Száz év” címmel. Számos zenés tv produkcióban vett részt: többek között fellépett a Magyar Televízió ’Csináljuk a fesztivált’ című műsorában, amelynek egyik sorozatát megnyerte, részt vett a TV2 ’A nagy duett’ című showban és 2012-ben felkérték a Megasztár 6 egyik zsűritagjának is.


2014-ben indult útjának Álomkép, Illuzió, Szenvedély majd Csillagkép néven futó turnéja, ahol óriási tömegeket mozgat meg minden alkalommal.


2016-ban a Sztárban Sztár +1 kicsi műsorban követhettük szereplését Berki Artúrral az oldalán. A színházi életben is folyamatosan jelen van, a mai napig láthatjuk őt a nagysikerű Lepkegyűjtő, vagy a Pillanatfelvétel című darabokban.
A 2018-ban megjelent Choices című szerzeményének egy része lesz az egyik legnépszerűbb chipsmárka reklámzenéje Európa-szerte.


Legújabb dalát itt hallgathatják meg:

Bereczki Zoltán - Illúzió

Bereczki Zoltán - Hangokba zárva - Koncert részlet

Bereczki Zoltán - Kerek egész - Koncert részlet


Bereczki Zoltán - Szenvedély - Koncert részlet -Akvárium


 

Fotók

Bereczki Zoltán - Bereczki Zoltán
Bereczki Zoltán - FooldalTamáska Gabi - Bárhol - Official Music Video
Ricco & Claudia - Vinnélek téged - Official Music Video
Stolen Beat - Instaszívek
USNK – STOM
USNK - Széééééétcsaptam
Acoustic Planet - Nyári zápor - A DAL 2019

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánPeter SrámekKocsis TiborKállay SaundersExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarDancs AnnamariEnergia Positiva SzambashowABBAbákMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey DawnUSNKStolen BeatTaka Balog JanóÖlveti LászlóKovács PálArany TímeaTamáska GabriellaUrbanovics VivienAcoustic PlanetJazz TodayOláh GergőRicky and The Drunken SailorSzekér Gergő