Dolgok, amikért érdemes élni

Információ

 


Pokorny Lia nem csak színésznő, hanem az egyik legbájosabb humorista hazánkban. Ismerhetjük őt színházi előadásokból, illetve televízió műsorokból egyaránt. Ami garantált egy fellépésén: rögtönzésekkel teli előadás, kedvesség, mérhetetlen nagy humor és találékonyság, a közönséget előadásaiba bevonva felejthetetlen estét teremt. A nézők nem csak nézői, hanem ténylegesen RÉSZESEI lesznek az igazán magával ragadó előadásnak!


Van egy listám, amit megosztanék veled. Hétéves voltam, amikor elkezdtem. Összegyűjtöttem a dolgokat, amikért érdemes élni. Bár anyukám ezekkel nem feltétlenül értett egyet… És te?” 


Kedvcsináló betekintés


Dolgok, amikért érdemes élni előzetes

 


 

Fotók

Dolgok, amikért érdemes élni - Dolgok, amikért érdemes élniSZEKÉR GERGŐ - MADÁR, REPÜLJ! - OFFICIAL MUSIC VIDEO
Freddie - EVERY DAY IS A SUNDAY
Oláh Gergő - Hozzád bújnék - Official Music Video (A Dal 2019)
Szőcs Renáta - Szemed mindent lát - Official Music Video
Tamáska Gabi - Bárhol - Official Music Video
Ricco & Claudia - Vinnélek téged - Official Music Video

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánKállay SaundersPeter SrámekKocsis TiborExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarDancs AnnamariEnergia Positiva SzambashowABBAbákMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey DawnUSNKStolen BeatTaka Balog JanóKovács PálArany TímeaTamáska GabriellaUrbanovics VivienAcoustic PlanetJazz TodayÖlveti Blues BandOláh GergőSzekér GergőRicky and The Drunken Sailors