Energia Positiva

Információ

Változatos műsorral és kosztümökkel rendelkező, többségében magyar lányokból álló csapat egy fő brazil lánnyal. A csapat vezetője 2010-ben elnyerte a Magyar Szambakirálynői címet.
A brazil kultúra legrégebbi fellegvárát 2008-ban alapította meg Pimenta, az itthoni brazil élet egyik megalapozója és jelenleg is legismertebb személyisége. A Brazil Kulturális Központ teret adott a brazil kultúra legtöbb ágának, mint a brazil nemzeti sportnak számító capoeirának (a Grupo Capoeira Brasil csoport által), a legkülönbözőbb táncoknak valamint nyelvtanításnak és hangszeres oktatásnak is. A Központ hagyományait változatosan összeállított tánc-és capoeira showink által kívánjuk tovább örökíteni.
Az autentikus brazil szambáról általában rögtön a riói karnevál jut eszünkbe. A szamba Brazília néphagyományai közül az egyik legismertebb, már a XIX. század óta táncolnak szamba zenére és rendkívül sok stílusa/fajtája alakult ki.
Műsoraik között megtalálható a karneváli szambától, a lambadán keresztül a capoeira showig minden lehetőség.

Fotók

Energia Positiva - Energia PositivaZámbó Jimmy - Peter Srámek - We are the world (cover)
Gulyás Roland - H Y P N O T I Z E D - Official Music Video *
Serena Rigacci - Way too Young (Official Lyric Video)
Ricco & Claudia - Ha minden van, semmit sem látsz - Official video
Siamia - Nem felejtem el (Szőcs Renáta) Official video
Exotic - Rózsaszín fantázia - Music Video

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaKállay Saunders BandGáspár LaciBereczki ZoltánPeter SrámekKocsis TiborGulyás RolandHeincz Gábor BigaExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyKrisz RudolfMatyi és a HegedűsLolaBenjiDolgok, amikért érdemes élniPalcsó TomiAbaházi Nagy LíviaRadio Mobster zenekarLondon Kids Mézes NorbertBereznay DaniBerta DaniTóth BettinaSerena RigacciRicco és ClaudiaOláh GergőMesés HősökHegedűs PéterErdős ViolaEnergia Positiva