Energia Positiva Szambashow

Információ

Változatos műsorral és kosztümökkel rendelkező, többségében magyar lányokból álló csapat egy fő brazil lánnyal. A csapat vezetője 2010-ben elnyerte a Magyar Szambakirálynői címet.
A brazil kultúra legrégebbi fellegvárát 2008-ban alapította meg Pimenta, az itthoni brazil élet egyik megalapozója és jelenleg is legismertebb személyisége. A Brazil Kulturális Központ teret adott a brazil kultúra legtöbb ágának, mint a brazil nemzeti sportnak számító capoeirának (a Grupo Capoeira Brasil csoport által), a legkülönbözőbb táncoknak valamint nyelvtanításnak és hangszeres oktatásnak is. A Központ hagyományait változatosan összeállított tánc-és capoeira showink által kívánjuk tovább örökíteni.
Az autentikus brazil szambáról általában rögtön a riói karnevál jut eszünkbe. A szamba Brazília néphagyományai közül az egyik legismertebb, már a XIX. század óta táncolnak szamba zenére és rendkívül sok stílusa/fajtája alakult ki.
Műsoraik között megtalálható a karneváli szambától, a lambadán keresztül a capoeira showig minden lehetőség.

Fotók

Energia Positiva Szambashow - Energia PositivaFreddie - Már nem számít - Official music video
Jacey Dawn x Burai Krisztián - Tűz - Official Music Video
Jacey Dawn x Kállay Saunders THRONE (official video)
Szőcs Renáta- Éjfél - Official Music Video
Freddie X Janicsák Veca X Manoya X Biga - Otthon bárhol (​Werk)
Peter Srámek - MAMA

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánPeter SrámekKocsis TiborKállay SaundersExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarEnergia Positiva SzambashowABBAbákDancs AnnamariPalcsó TomiMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidOláh GergőFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey Dawn