Fábián Juli és a Zoohacker

Információ

Az elektroakusztikus formációt 2011-ben alapította a két különbözõ mûfajból érkezõ, mégis közös hangot találó zenész: Fábián Juli és Palásti Kovács Zoltán alias Zoohacker. A két zenész világának összefonódása egy olyan hatékony szerzõpárost hívott életre, mely azonnal egyedi hangvételû saját szerzeményeket komponált. A számok különlegességét az adja, hogy egyrészt a régi... zenei stílusok mellett szinte az összes modern irányzat teret kap, másrészt a régebbi mûfajok újraértelmezõdnek a mai modern felfogás és az elektronikus hangszerelés által, s mindennek eredménye igazi minõségi popzene.

Fábián Juli a hazai zenei élet egyik legizgalmasabb hangú, és zenei világgal rendelkezõ fiatal énekesnõje, dalszerzõje és szövegírója. A fekete torkú díva eredetileg jazzénekesnõnek tanult, de ezzel párhuzamosan számos mûfajban kipróbálta már magát. Saját jazz zenekarának, a Fábián Juli Jazz Riff-nek a lemezét 2011-ben Fonogram díjra jelölték „Az Év Hazai Jazz Albuma” kategóriában, emellett duójával (Fábián Juli & Sárik Peter Duó) is országszerte teltházas koncerteket ad.2010-ben Juli énektanárként közremûködött az elsõ hazai X-faktor versenyzõinek szakmai felkészítésében. 2011-ben elnyerte az évente három, kiemelkedõen tehetséges, fiatal jazz zenésznek odaítélhetõ Lakatos-Ablakos Dezsõ Ösztöndíjat..

Fotók

Fábián Juli és a ZoohackerZsigmond Lala - Szabad Szellem - Official music video
Freddie - Csodák - Official Music Video
Freddie - Csodák - Teaser
Freddie - Ez a vihar lyric video
Veréb Tamás - Előttem a kép - PeterJabin Remix
Singh Viki - Rain - Official video - A Dal 2017 - Eurovíziós előválogató

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaKállay Saunders BandGáspár LaciPeter SrámekBereczki ZoltánHeincz Gábor BigaTolvai RenátaKamarás IvánCsobot AdélOrosz GyörgyCzibi NorbertVárhegyi Lucas PalmiraKrisz RudolfLolaPalcsó TomiExoticBenjiMatyi és a Hegedűs