Farkasházi Réka

Információ

Már elsõ lemeze megjelenésekor Réka célul tûzte ki, hogy a kortárs magyar irodalom legszebb gyerekeknek szóló köteteibõl fog mûsort összeállítani, ezzel is segítve a számára oly fontos versek eljutatását a legkisebbekhez.Kukorelly Endre kötete után Kovács András Ferenc erdélyi költõ mûvei következtek.

Réka gyakorló édesanyaként úgy tudja megszólítani közönségét, hogy a kicsik az elsõ pillanattól kezdve érzik, jó kezekben vannak, szeretettel fordulnak feléjük a színpadról. Sõt! A színpad a közös játék színterévé válik, így adva igazi, maradandó élményt.

Mûsorai:
Tündérvándor: Családi koncert 60 percben
Közremûködik: Farkasházi Réka és a Tintanyúl
Az interaktív koncerten Réka és a gyerekek egy elkóborolt tündér keresésére indulnak. Útközben találkoznak egy Varázsnagymamával, egy nyugdíjas Sárkánnyal, megismerhetik Csöpp Katát a tengerek lányát. A képzelet szárnyain eljutnak a cirkuszba, az állatkertbe és egy varázslatos boltba, ahol mindenki megtalálja, amire vágyik vagy.
Élõ zene, kortárs gyermekversek, saját és feldolgozás dalok, a zenei stílusok kavalkádja színesíti a koncertet, hogy az egész család jól érezze magát.
Ezt a koncertet kifejezett ajánljuk mûvelõdési házaknak, szabadtéri helyszínekre, fesztiválokra.

Hajnali csillag peremén: Zenés kalandozás 30 percben
Közremûködik: Farkasházi Réka és Csiszár Ferenc
Hol található a Hajnali csillag? Közvetlenül a Vacsoracsillag mellett. Hogyan lehet oda eljutni? Csakis a zene szárnyán. Egyáltalán van ott valami? Hát persze! Te meg én és persze sok-sok kaland és játék.
Kovács András Ferenc és Finy Petra megzenésített versei gitárkísérettel, egy pici drámajátékkal.
A mini koncertet kisebb rendezvényekre ajánljuk. Olyan helyszínekre, ahol lehetõség van közvetlenebb kapcsolatba kerülni a közönséggel, pl. kismamaklubok, játszóházak. Örömmel vesszük, ha a szülõk is aktív részesei a zenei kalandnak, hogy gyermekükkel közös legyen az élmény.


Fotók

Farkasházi Réka
Farkasházi RékaTamáska Gabi - Bárhol - Official Music Video
Ricco & Claudia - Vinnélek téged - Official Music Video
Stolen Beat - Instaszívek
USNK – STOM
USNK - Széééééétcsaptam
Acoustic Planet - Nyári zápor - A DAL 2019

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánPeter SrámekKocsis TiborKállay SaundersExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarDancs AnnamariEnergia Positiva SzambashowABBAbákMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey DawnUSNKStolen BeatTaka Balog JanóÖlveti LászlóKovács PálArany TímeaTamáska GabriellaUrbanovics VivienAcoustic PlanetJazz TodayOláh GergőRicky and The Drunken SailorSzekér Gergő