Feke Pál

Információ

Elsõ profi színházi szerepét tizennyolc évesen kapta a Katonadolog címû musicalben a Fiatalok Színházában. Ettõl kezdve sorozatos felkéréseket kapott.
Huszonkét évesen- a világon eddig talán a legfiatalabbként - eljátszotta az egyik legnehezebb musical szerepét, Webber Jézus Krisztus Szupersztár darabjának címszereplõjeként a szegedi Dóm téren. Több hónapon keresztül turnézott az Egyesült Államokban és Kanadában az István, a király rockoperával. Számos nemzetközi musicalgála vendége volt Németországban és Ausztriában.
A nagy áttörést a szakmai életében a Társulat címû mûsor hozta, amikor az egész ország megismerhette õt és elnyerhette a 25 éves jubileumi István, a király rockopera címszerepét. 2008 nyarán több mint 200 ezer nézõ látta élõben a produkciót. Folyamatosan járja az országot zenekarával és szólóban.
Fiatal kora ellenére napjainkig több mint negyven fõszerepet játszott, az ország szinte összes kõszínházában és szabadtéri színpadán fellépett, harminc hanglemezen volt közremûködõ.
Harmadik önálló lemezére ÚJ VILÁG VÁR! címmel, a legismertebb világslágerek, filmzenék és vadonatúj szerzemények kerültek fel. Az új albumon a feldolgozások és a saját szerzemények is új hangszerelésben és egyedi hangzásban szólalnak meg. A lemezen szakma legkiválóbb zenészei játszanak és a legtöbb számban a 70 tagú Danúbia Szímfónikus Zenekar is közremûködik. Az év legnagyszabásúbb lemezének tartják. Az Új világ vár! címû albumon olyan mûvészek dolgoztak mint Jamie Winchester vagy akár a Budapest Jazz Orchestra kiváló zenészei.

Mûsorok:
30 perces félplayback mûsor

90 perces élõ koncert: Paul&Hód. A kiváló fiatal zenészekbõl álló formáció élén Feke Pál áll.

Nagyszerû magyar zenészek szerzeményei és új, saját dalok - a Paul&Hód zenekar különleges stílusában. Az egyszerre lírai és modern hangzásvilágú koncerten az akusztikus megszólalás mellett nem maradhat el a Feke Páltól megszokott dinamikus, rockos hangzás sem.

Fotók

Feke Pál - Egy ifjú tehetség: Feke Pál
Feke Pál - Feke Pál musical színész
Feke Pál
Feke Pál
Feke PálSZEKÉR GERGŐ - MADÁR, REPÜLJ! - OFFICIAL MUSIC VIDEO
Freddie - EVERY DAY IS A SUNDAY
Oláh Gergő - Hozzád bújnék - Official Music Video (A Dal 2019)
Szőcs Renáta - Szemed mindent lát - Official Music Video
Tamáska Gabi - Bárhol - Official Music Video
Ricco & Claudia - Vinnélek téged - Official Music Video

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánKállay SaundersPeter SrámekKocsis TiborExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarDancs AnnamariEnergia Positiva SzambashowABBAbákMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey DawnUSNKStolen BeatTaka Balog JanóKovács PálArany TímeaTamáska GabriellaUrbanovics VivienAcoustic PlanetJazz TodayÖlveti Blues BandOláh GergőSzekér GergőRicky and The Drunken Sailors