Horváth Gábor

Információ

 


AZ EMBER, AKI NAGYOBBAT ÜT SZÁJJAL, MINT KÉZZEL!


Civilben bankár, szabadidejében boxol, de élete a humor. Rendszeresen hallható a Rádiókabaréban és bemutatkozott már a Showder Klubban, illetve büszkélkedhet egy Frizbi humorbajnokság győzelemmel is.


Történeteiben felidézi a bankszakma szépségeit és gyermekkora nyíregyházi emlékeit. Napi szinten látható a Viasat csoport 5 tv csatornáján, ahol az időjárásjelentést színesítő vicces jelenetek egyik főszereplője Záhonyi-Ábel Dávid mellett. Heti rendszerességgel jár budapesti klubbokba szórakoztatni a közönséget, 2018 nyarán a határon túlon, Kolozsvár közelében 600 fős közönséget nevettetett meg.


Tekintse meg kisfilmünket róla és előadásairól:


Bemutatkozó videó


 


 

Fotók

Horváth Gábor - Horváth GáborSZEKÉR GERGŐ - MADÁR, REPÜLJ! - OFFICIAL MUSIC VIDEO
Freddie - EVERY DAY IS A SUNDAY
Oláh Gergő - Hozzád bújnék - Official Music Video (A Dal 2019)
Szőcs Renáta - Szemed mindent lát - Official Music Video
Tamáska Gabi - Bárhol - Official Music Video
Ricco & Claudia - Vinnélek téged - Official Music Video

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánKállay SaundersPeter SrámekKocsis TiborExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarDancs AnnamariEnergia Positiva SzambashowABBAbákMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey DawnUSNKStolen BeatTaka Balog JanóKovács PálArany TímeaTamáska GabriellaUrbanovics VivienAcoustic PlanetJazz TodayÖlveti Blues BandOláh GergőSzekér GergőRicky and The Drunken Sailors