Kállay Saunders

Információ

 


Kállay-Saunders neve ma már bevéste magát a zenei életbe.


A Megasztár 5. szériájában ismerhettük meg, majd a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon Koppenhágában a Running című dalával képviselte Magyarországot, megszerezte minden idők eddigi legjobb magyar teljesítménye címet, hiszen az ötödik helyig jutott.


2015-ben egy új formációt alkotott, Kállay-Saunders Band néven ad ki a mai napig toplistás dalokat a zenekarával. A zenekar első albuma Delivery Boy névre hallgat, amin megtalálható a 2016-os DAL-ba nevezett Who We Are is.


2017-ben ismét egy új lemezzel jelentkeztek, melynek címadó dala a #Grind, ugyanebben az évben ismét bekerültek A Dal című műsorba, ahol a döntőig jutottak 17(Seventeen) című slágerükkel. Ugyanebben az évben megkapta Szakos Krisztiánnal a legeredményesebb magyar szerzőpáros megtisztelő díjat. A Kállay Saunders Band folyamatosan új dalokkal jelentkezik, amik a toplisták és a slágerlisták élén landolnak, a rádiók folyamatosan játsszák dalaikat.


Kállay-Saunders András A Dal 2019-es versenyében a 30 legjobb közé jutott, ráadásul egy új formációval, amelyet majd januártól követhetnek nyomon! A The Middletonz duót, egy iráni származású rapperrel, Shlashkovic-al alkotják. Első közös daluk a Roses.


Hallgassák meg:


Kállay Saunders Band - #Grind


Kállay Saunders Band – Joy


Kállay Saunders Band - Who We Are - A DAL 2016 Elődöntő


Kállay Saunders András – Running


Kállay Saunders Band – Young


Kállay Saunders Band - Victory


The Middletonz "ROSES" Official Video ( A DAL 2019)


 


 

Fotók

Kállay Saunders - Kállay Saunders Band
Kállay Saunders - FooldalTamáska Gabi - Bárhol - Official Music Video
Ricco & Claudia - Vinnélek téged - Official Music Video
Stolen Beat - Instaszívek
USNK – STOM
USNK - Széééééétcsaptam
Acoustic Planet - Nyári zápor - A DAL 2019

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánPeter SrámekKocsis TiborKállay SaundersExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarDancs AnnamariEnergia Positiva SzambashowABBAbákMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey DawnUSNKStolen BeatTaka Balog JanóÖlveti LászlóKovács PálArany TímeaTamáska GabriellaUrbanovics VivienAcoustic PlanetJazz TodayOláh GergőRicky and The Drunken SailorSzekér Gergő