Kállay Saunders

Információ

Kállay-Saunders neve ma már bevéste magát a zenei életbe.

A Megasztár 5. szériájában ismerhettük meg, majd a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon Koppenhágában a Running című dalával képviselte Magyarországot, megszerezte minden idők eddigi legjobb magyar teljesítménye címet, hiszen az ötödik helyig jutott.

2015-ben egy új formációt alkotott, Kállay-Saunders Band néven ad ki a mai napig toplistás dalokat a zenekarával. A zenekar első albuma Delivery Boy névre hallgat, amin megtalálható a 2016-os DAL-ba nevezett Who We Are is.

2017-ben ismét egy új lemezzel jelentkeztek, melynek címadó dala a #Grind, ugyanebben az évben ismét bekerültek A Dal című műsorba, ahol a döntőig jutottak 17(Seventeen) című slágerükkel. Ugyanebben az évben megkapta Szakos Krisztiánnal a legeredményesebb magyar szerzőpáros megtisztelő díjat. A Kállay Saunders Band folyamatosan új dalokkal jelentkezik, amik a toplisták és a slágerlisták élén landolnak, a rádiók folyamatosan játsszák dalaikat.

Kállay-Saunders András A Dal 2019-es versenyében a 30 legjobb közé jutott, ráadásul egy új formációval, amelyet majd januártól követhetnek nyomon! A The Middletonz duót, egy iráni származású rapperrel, Shlashkovic-al alkotják. Első közös daluk a Roses.


Hallgassák meg:


Kállay Saunders Band - #Grind

Kállay Saunders Band – Joy

Kállay Saunders Band - Who We Are - A DAL 2016 Elődöntő

Kállay Saunders András – Running

Kállay Saunders Band – Young

Kállay Saunders Band - Victory

The Middletonz "ROSES" Official Video ( A DAL 2019)

Fotók

Kállay Saunders - Kállay Saunders Band
Kállay Saunders - FooldalZsigmond Lala - Leszek én - Official Music Video
Balog Brigi - Édes méreg - Lyrics videó
SZEKÉR GERGŐ - MADÁR, REPÜLJ! - OFFICIAL MUSIC VIDEO
Freddie - EVERY DAY IS A SUNDAY
Oláh Gergő - Hozzád bújnék - Official Music Video (A Dal 2019)
Szőcs Renáta - Szemed mindent lát - Official Music Video

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánKállay SaundersPeter SrámekKocsis TiborExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarDancs AnnamariEnergia Positiva SzambashowABBAbákMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey DawnUSNKStolen BeatTaka Balog JanóKovács PálArany TímeaTamáska GabriellaUrbanovics VivienAcoustic PlanetJazz TodayCserpes LauraÖlveti Blues BandOláh GergőRicky and The Drunken SailorsSzekér Gergő