Kistehén Zenekar

Információ

2002-es Én a kistehén Sziget-reklámmal indult útnak a zenekar, azóta pedig nagy utat jártak be, töretlen sikerrel. Két évenként megjelent lemezeiken rendre volt egy-két országos sikerű sláger, gondoljuk csak a Szájbergyerek-re, a hasonlóan komikus Jó Csávó a Márkó-ra, vagy a mulatozós Szerelmes vagyok minden nőbe és a Virágok a réten-re, vagy akár a pszichedelikus Elviszi a szél című dalaikra.
Számos díj és külföldi meghívás mellett, a zenekar 2013-ban elnyerte a Transilvanian Music Awards-on az "Év alternatív együttese" címet is Erdélyben.
2014 év végén jelent meg a legfrissebb anyaguk a Szomjas Nők címmel, amelyet az egyik kritikában úgy jellemeztek, hogy "minden eddigi munkájuk közül is a legszerethetőbb".
Mára már Kistehén néven fut a zenekar. Dalaikat több rádió játssza, fellépései állandóak, műsorok vendégei, szívesen hívott zenészek. A Kistehén projekthez több zenei megjelenítés is tartozik, külön kiemelendő, hogy a zenekarhoz köthető több filmzene is.

Legismertebb dalaikat az alábbi linkeken hallgathatják meg:
Szájbergyerek
Szerelmes vagyok minden nőbe
Ha én egyszer nagyon megöregszem
Virágok a réten

Fotók

Kistehén Zenekar - Kistehén zenekarZsigmond Lala - Leszek én - Official Music Video
Balog Brigi - Édes méreg - Lyrics videó
SZEKÉR GERGŐ - MADÁR, REPÜLJ! - OFFICIAL MUSIC VIDEO
Freddie - EVERY DAY IS A SUNDAY
Oláh Gergő - Hozzád bújnék - Official Music Video (A Dal 2019)
Szőcs Renáta - Szemed mindent lát - Official Music Video

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánKállay SaundersPeter SrámekKocsis TiborExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarDancs AnnamariEnergia Positiva SzambashowABBAbákMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey DawnUSNKStolen BeatTaka Balog JanóKovács PálArany TímeaTamáska GabriellaUrbanovics VivienAcoustic PlanetJazz TodayCserpes LauraÖlveti Blues BandOláh GergőRicky and The Drunken SailorsSzekér Gergő