Kistehén Zenekar

Információ

 


2002-es Én a kistehén Sziget-reklámmal indult útnak a zenekar, azóta pedig nagy utat jártak be, töretlen sikerrel. Két évenként megjelent lemezeiken rendre volt egy-két országos sikerű sláger, gondoljuk csak a Szájbergyerek-re, a hasonlóan komikus Jó Csávó a Márkó-ra, vagy a mulatozós Szerelmes vagyok minden nőbe és a Virágok a réten-re, vagy akár a pszichedelikus Elviszi a szél című dalaikra.


Számos díj és külföldi meghívás mellett, a zenekar 2013-ban elnyerte a Transilvanian Music Awards-on az "Év alternatív együttese" címet is Erdélyben.


2014 év végén jelent meg a legfrissebb anyaguk a Szomjas Nők címmel, amelyet az egyik kritikában úgy jellemeztek, hogy "minden eddigi munkájuk közül is a legszerethetőbb".


Mára már Kistehén néven fut a zenekar. Dalaikat több rádió játssza, fellépései állandóak, műsorok vendégei, szívesen hívott zenészek. A Kistehén projekthez több zenei megjelenítés is tartozik, külön kiemelendő, hogy a zenekarhoz köthető több filmzene is.


Legismertebb dalaikat az alábbi linkeken hallgathatják meg:


Szájbergyerek


Szerelmes vagyok minden nőbe


Ha én egyszer nagyon megöregszem


Virágok a réten


 


 

Fotók

Kistehén Zenekar - Kistehén zenekarTamáska Gabi - Bárhol - Official Music Video
Ricco & Claudia - Vinnélek téged - Official Music Video
Stolen Beat - Instaszívek
USNK – STOM
USNK - Széééééétcsaptam
Acoustic Planet - Nyári zápor - A DAL 2019

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánPeter SrámekKocsis TiborKállay SaundersExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarDancs AnnamariEnergia Positiva SzambashowABBAbákMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey DawnUSNKStolen BeatTaka Balog JanóÖlveti LászlóKovács PálArany TímeaTamáska GabriellaUrbanovics VivienAcoustic PlanetJazz TodayOláh GergőRicky and The Drunken SailorSzekér Gergő