Kistehén Zenekar

Információ

A zenekar több mint másfél évtizede szerves része a magyar könnyűzenei életnek. Amellett, hogy rendszeres fellépői a legnagyobb hazai fesztiváloknak és kluboknak, számos társadalmi, kulturális, gasztro eseményen is megfordultak már, valamint a határainkon túli, magyar lakta területeken is jelentős sikereket értek el. A rádiók rendszeresen játsszák dalaikat. Két évenként megjelenő lemezeikkel és közvetlen hangulatú koncertjeikkel népes rajongótáborra tettek szert vidéken és a fővárosban egyaránt.

Az elmúlt másfél évtized számtalan magyar slágere fűződik a nevükhöz. Legismertebb dalaik több generáció közös kedvencei. A Szájbergyerek, a Jó csávó a Markó, a Szerelmes vagyok minden nőbe, az Elviszi a szél, a Virágok a réten, vagy a Ha én egyszer nagyon megöregszem, sosem hagyja hidegen a közönséget!

A zenekarra jellemző sokszínűség, szabadság és életigenlés megalapozza koncertjeik felhőtlen hangulatát. A talpalávaló pörgős ritmusok, a gitárok, a dob, és a billentyű hangjai, Kollár-Klemencz László énekes-frontember és zenésztársai átütő tolmácsolásában egyszerre nyújtanak valódi élményt és kikapcsolódást.

Fotók

Kistehén Zenekar - Kistehén zenekarFreddie - Már nem számít - Official music video
Jacey Dawn x Burai Krisztián - Tűz - Official Music Video
Jacey Dawn x Kállay Saunders THRONE (official video)
Szőcs Renáta- Éjfél - Official Music Video
Freddie X Janicsák Veca X Manoya X Biga - Otthon bárhol (​Werk)
Peter Srámek - MAMA

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánPeter SrámekKocsis TiborKállay SaundersExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarEnergia Positiva SzambashowABBAbákDancs AnnamariPalcsó TomiMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidOláh GergőFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey Dawn