Kocsis Tibor

Információ

Különleges férfi, kivételes hanggal, a 2011-es X-Faktor győztese.
Látszólagos visszafogottsága ellenére két lábbal áll a földön és határozott elképzelése van a világról. 2011-ben debütált első albuma, Az első X, amelyen a műsorban elhangzott 9 dal és a Győztes dal található.
2013-ban Irány az élet! című dalával és albumával Övé lett Az év pop-dance slágere, a Transilvanian Music Awards-on. Új holnap című szólólemeze megkapta a Szenes Iván Művészeti díjat, melyet az X-faktor döntőjében is hallhatott a közönség.
2016-ban a Sztárban Sztár című showban szerepelt, ahol egészen a második helyig jutott. Szintén ebben az évben megjelent harmadik nagylemeze, ami a 3 címet kapta. A Sztárban Sztár +1 kicsi műsorában is felbukkant, ahol Zöldi Larával hétről hétre láthattuk átváltozásukat.
Helló Budapest című szerzeménye az egyik rádió reggeli műsorának címadó és induló dalaként csendül fel.


Legújabb dalát itt hallgathatják meg:

Kocsis Tibor - Úszunk az árral

Kocsis Tibor - Árnyékország

Kocsis Tibor - Másolt kazetták

Kocsis Tibor - Hello Budapest

Kocsis Tibor - Soha már

Fotók

Kocsis Tibor - Kocsis TiborZsigmond Lala - Leszek én - Official Music Video
Balog Brigi - Édes méreg - Lyrics videó
SZEKÉR GERGŐ - MADÁR, REPÜLJ! - OFFICIAL MUSIC VIDEO
Freddie - EVERY DAY IS A SUNDAY
Oláh Gergő - Hozzád bújnék - Official Music Video (A Dal 2019)
Szőcs Renáta - Szemed mindent lát - Official Music Video

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánKállay SaundersPeter SrámekKocsis TiborExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarDancs AnnamariEnergia Positiva SzambashowABBAbákMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey DawnUSNKStolen BeatTaka Balog JanóKovács PálArany TímeaTamáska GabriellaUrbanovics VivienAcoustic PlanetJazz TodayCserpes LauraÖlveti Blues BandOláh GergőRicky and The Drunken SailorsSzekér Gergő