Kocsis Tibor

Információ

 


Különleges férfi, kivételes hanggal, a 2011-es X-Faktor győztese.


Látszólagos visszafogottsága ellenére két lábbal áll a földön és határozott elképzelése van a világról. 2011-ben debütált első albuma, Az első X, amelyen a műsorban elhangzott 9 dal és a Győztes dal található.


2013-ban Irány az élet! című dalával és albumával Övé lett Az év pop-dance slágere, a Transilvanian Music Awards-on. Új holnap című szólólemeze megkapta a Szenes Iván Művészeti díjat, melyet az X-faktor döntőjében is hallhatott a közönség.


2016-ban a Sztárban Sztár című showban szerepelt, ahol egészen a második helyig jutott. Szintén ebben az évben megjelent harmadik nagylemeze, ami a 3 címet kapta. A Sztárban Sztár +1 kicsi műsorában is felbukkant, ahol Zöldi Larával hétről hétre láthattuk átváltozásukat.


Helló Budapest című szerzeménye az egyik rádió reggeli műsorának címadó és induló dalaként csendül fel.


Legújabb dalát itt hallgathatják meg:
 


Kocsis Tibor - Úszunk az árral
Kocsis Tibor - Árnyékország
Kocsis Tibor - Másolt kazetták
Kocsis Tibor - Hello Budapest
Kocsis Tibor - Soha már

Fotók

Kocsis Tibor - Kocsis TiborTamáska Gabi - Bárhol - Official Music Video
Ricco & Claudia - Vinnélek téged - Official Music Video
Stolen Beat - Instaszívek
USNK – STOM
USNK - Széééééétcsaptam
Acoustic Planet - Nyári zápor - A DAL 2019

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánPeter SrámekKocsis TiborKállay SaundersExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarDancs AnnamariEnergia Positiva SzambashowABBAbákMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey DawnUSNKStolen BeatTaka Balog JanóÖlveti LászlóKovács PálArany TímeaTamáska GabriellaUrbanovics VivienAcoustic PlanetJazz TodayOláh GergőRicky and The Drunken SailorSzekér Gergő