Kovács Nagyember László

Információ

Már diákéveiben is közel állt a zenéhez, hisz zongorázni tanult.
Katonaság után kezdett el diszkózni, egy legendás helyen, a Belvár-ban.
A kilencvenes évek elején a Randevúban, majd az Éden Bárban dolgozott.
1991-ben került az Új Vár Klubba, ahol 2001-ig minden szombat este õ volt a házigazda.
1995-ben került a Juventus Rádióhoz, Suri Imrével közösen szerkesztette és szerkeszti azóta is a népszerû DJ Service címû mûsort. A kiadók újdonságai mellett, klubajánlóval szolgálják a bulizni vágyókat.
Aztán a szombat esték mûsorvezetõje lett (21-24 óráig).
Hosszú ideje pedig a Juventus péntek esti mûsorvezetõje.
És ha már mix, évek óta készít remixeket a hazai elõadók dalaiból. (Pl: Unisex, Baby Sisters, Soho Party, Hip Hop Boyz)
Természetesen mixeket is készít: pl Animal Cannibals-Megamiksz, no és a Juventus mixek. 1999.júliusban jelent meg elsõ mixlemeze, a Juventus Mix vol. 1. Az albumon két rádióknak szánt mixen kívül, az elmúlt két-három év magyar zenei termésének színe-java van egyetlen trackké összemixelve.
1999. november 28-án a Juventus ötéves születésnapi buliján vehette át az albumért járó Aranylemezt.
Azóta pedig már több mint harminckétezer eladott példányszámnál tart a Juventus Mix.

2000-ben készítette el a Baby Sisters, Gyere címû számának remixét, amelyhez a videóklipet is forgatták.
2000 áprilisában jelent meg a Juventus Mix vol. 2000, 45 elõadó és több, mint 55 felvétel legjobb részeit hallhatjuk a mixben, a szokásos effektekkel, trükkökkel fûszerezve, ráadásul egy felvétel „rádió edit” verziója teljes egészében hallható lesz, ez a nagyon jól sikerült Santa Maria 2000, a Neoton Família talán egyik legnagyobb slágerének „mai” adaptációja. Színesebb lesz ez az album a tavalyinál: Ganxsta Zolee & Kartel, Pain, Fekete Vonat, Not For Sale, Cotton Club Singers, Djabe, Auth Csilla/Szolnoki Péter, Warpigs biztosítják a változatosságot a több mint 70 percben.

2000 végén jelent meg harmadik nagylemeze, a Hitmix of the 90's kizárólag külföldi dalokból készült. Sztárok egymás után, hangzik a lemez szlogenje, ami tényleg igaz, hisz többek között a C & C Music Factory, az En Vogue, vagy épp a Jamiroquai legjobb felvételeinek egyvelegét tartalmazza.

2001. július 10.-én jelent meg a Juventus Mix harmadik része, amelyen ezúttal 55 hazai rádió- és klubsláger szerepel, többek között a Crystal, a Sziasztok Lányok, Venus, TNT, United, V.I.P., V-Tech, Bon-Bon és az Ámokfutók elõadásában a korongon, természetesen a „Nagyembertõl” megszokott ötletes technikai bravúrokkal egybemixelve.


2001 nyarán minden hétköznap a Juventuson volt hallható a Juventus Mix címû mûsora.

2001. augusztus 13. óta a Juventus Plusz mûsorvezetõje, amely minden hétköznap 10-14 óra között hallható a Juventuson.


Fotók

Kovács Nagyember László - Kovács Nagyember LászlóSZEKÉR GERGŐ - MADÁR, REPÜLJ! - OFFICIAL MUSIC VIDEO
Freddie - EVERY DAY IS A SUNDAY
Oláh Gergő - Hozzád bújnék - Official Music Video (A Dal 2019)
Szőcs Renáta - Szemed mindent lát - Official Music Video
Tamáska Gabi - Bárhol - Official Music Video
Ricco & Claudia - Vinnélek téged - Official Music Video

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánKállay SaundersPeter SrámekKocsis TiborExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarDancs AnnamariEnergia Positiva SzambashowABBAbákMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey DawnUSNKStolen BeatTaka Balog JanóKovács PálArany TímeaTamáska GabriellaUrbanovics VivienAcoustic PlanetJazz TodayÖlveti Blues BandOláh GergőSzekér GergőRicky and The Drunken Sailors