Kovács Pál

Információ

A még csak 16 éves Kovács Pali nagyszerű hanggal rendelkezik, és mindig 100% felett próbál teljesíteni. Ahol igazán magára talál az a színpad, többek között a színház. Nem csak éneklésben, de dalszöveg írásban is kiemelkedő, az önkifejezés nagyon fontos szerepet játszik nála. Az X-faktort egy hatalmas előrelépésnek tartja.
Az énekes az X-faktor válogatón a Linkin Park dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig a saját szerzeményű Névtelen című dallal sikerült megkapnia Puskás Petitől az Élő show-t jelentő „igen”-t. Első saját dala a Tudnod kell, 200 000 megtekintés felett jár a youtube-on.

1. élő show-s produkciója - Árnyékok (Magashegyi Underground feat. Beck Zoli)
2. élő show-s produkciója - Kovács Pali - Tudnod kell (Saját dal)
3. élő show-s produkciója - Nem tudja senki (Follow The Flow)

Fotók

Kovács Pál - Kovács PálZsigmond Lala - Leszek én - Official Music Video
Balog Brigi - Édes méreg - Lyrics videó
SZEKÉR GERGŐ - MADÁR, REPÜLJ! - OFFICIAL MUSIC VIDEO
Freddie - EVERY DAY IS A SUNDAY
Oláh Gergő - Hozzád bújnék - Official Music Video (A Dal 2019)
Szőcs Renáta - Szemed mindent lát - Official Music Video

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánKállay SaundersPeter SrámekKocsis TiborExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarDancs AnnamariEnergia Positiva SzambashowABBAbákMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey DawnUSNKStolen BeatTaka Balog JanóKovács PálArany TímeaTamáska GabriellaUrbanovics VivienAcoustic PlanetJazz TodayCserpes LauraÖlveti Blues BandOláh GergőRicky and The Drunken SailorsSzekér Gergő