Kovács Pál

Információ

A még csak 16 éves Kovács Pali nagyszerű hanggal rendelkezik, és mindig 100% felett próbál teljesíteni. Ahol igazán magára talál az a színpad, többek között a színház. Nem csak éneklésben, de dalszöveg írásban is kiemelkedő, az önkifejezés nagyon fontos szerepet játszik nála. Az X-faktort egy hatalmas előrelépésnek tartja.


Az énekes az X-faktor válogatón a Linkin Park dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig a saját szerzeményű Névtelen című dallal sikerült megkapnia Puskás Petitől az Élő show-t jelentő „igen”-t. Első saját dala a Tudnod kell, 200 000 megtekintés felett jár a youtube-on.


1. élő show-s produkciója - Árnyékok (Magashegyi Underground feat. Beck Zoli)


2. élő show-s produkciója - Kovács Pali - Tudnod kell (Saját dal)


3. élő show-s produkciója - Nem tudja senki (Follow The Flow)


 

Fotók

Kovács Pál - Kovács PálUSNK - Széééééétcsaptam
Acoustic Planet - Nyári zápor - A DAL 2019
Stolen Beat - Hol vagy? - Official Music Video
USNK - #tevagya
Exotic - Táncol az indián
USNK – !FogyaszdEl! - Lyric video

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánPeter SrámekKocsis TiborKállay SaundersExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarDancs AnnamariEnergia Positiva SzambashowABBAbákMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey DawnUSNKStolen BeatTaka Balog JanóÖlveti LászlóKovács PálArany TímeaTamáska GabriellaUrbanovics VivienAcoustic PlanetJazz TodayOláh GergőRicky and The Drunken SailorSzekér Gergő