Lilu

Információ

Lilu több, mint tíz éve köszön vissza ránk a képernyõrõl. Karrierjét a hazai zenecsatornánál kezdte, vezette a Danubius Rádió reggeli mûsorát és öt éve folyamatosan dolgozik az RTL Klubnál.

Kevés mûsorvezetõ rendelkezik Magyarországon annyi tapasztalattal az élõ mûsorvezetés terén, mint Kovalcsik Ildikó. Lilu már a VIVA Televíziónál is élõ mûsorokat vezetett, azóta az RTL Klub nagy élõ showmûsorai (Domino day, Az ország teszje stb…) mellett naponta négy órán keresztül fogadja az RTL Reggelijében a vendégeket, akik közül többen már kifejezetten akkor érkeznek szívesen a mûsorba, ha Liluval beszélgethetnek.

Az elmúlt évek alatt vezetett gálaesteket, showmûsorokat (pl. VIVA Comet), de több rendezvény háziasszonyaként is viszontláthattuk már.
Feladatát minden esetben maximális profizmussal látja el, hiszen kizárólag akkor vállalja el a felkéréseket, ha a témával azonosulni tud és teljes lojalitással tud foglalkozni az üggyel.
Ezúton ajánlom az Ön figyelmébe is, hiszen Lilu ideális választás arra az esetre, ha színvonalas rendezvényének moderálását nem szeretné a véletlenre bízni, hanem egy tehetésges profi, emelett kedves és bájos, nem utolsó sorban rendkívül dekoratív háziasszonyt, mûsorvezetõt szeretne felkérni.

Fotók

Lilu
LiluGáspár Laci - Turn me up
Kökény Attila - Még néhány perc és éjfélt üt az óra
Czibi Norbi - Szabadesés lyric video
Freddie - NA JÓ, HELLO
Kökény Attila - Álomlány
Freddie - Na jó Hello - Official

Kizárólagos produkciók

Krisz RudolfUniqueVeres Mónika (Nika)ExoticCsobot AdélGáspár LaciMatyi és a HegedûsPalcsó TomiPacsirtákPál DénesBereczki ZoltánKállay Saunders BandKökény AttilaTolvai RenátaOrosz GyörgyÉnek IskolájaFreddieCzibi NorbertPeter SrámekVárhegyi Lucas PalmiraSingh VikiVeréb Tomi