Lilu

Információ

Lilu több, mint tíz éve köszön vissza ránk a képernyõrõl. Karrierjét a hazai zenecsatornánál kezdte, vezette a Danubius Rádió reggeli mûsorát és öt éve folyamatosan dolgozik az RTL Klubnál.

Kevés mûsorvezetõ rendelkezik Magyarországon annyi tapasztalattal az élõ mûsorvezetés terén, mint Kovalcsik Ildikó. Lilu már a VIVA Televíziónál is élõ mûsorokat vezetett, azóta az RTL Klub nagy élõ showmûsorai (Domino day, Az ország teszje stb…) mellett naponta négy órán keresztül fogadja az RTL Reggelijében a vendégeket, akik közül többen már kifejezetten akkor érkeznek szívesen a mûsorba, ha Liluval beszélgethetnek.

Az elmúlt évek alatt vezetett gálaesteket, showmûsorokat (pl. VIVA Comet), de több rendezvény háziasszonyaként is viszontláthattuk már.
Feladatát minden esetben maximális profizmussal látja el, hiszen kizárólag akkor vállalja el a felkéréseket, ha a témával azonosulni tud és teljes lojalitással tud foglalkozni az üggyel.
Ezúton ajánlom az Ön figyelmébe is, hiszen Lilu ideális választás arra az esetre, ha színvonalas rendezvényének moderálását nem szeretné a véletlenre bízni, hanem egy tehetésges profi, emelett kedves és bájos, nem utolsó sorban rendkívül dekoratív háziasszonyt, mûsorvezetõt szeretne felkérni.

Fotók

Lilu
LiluCzibi Norbi - Menj tovább
Kökény Attila - Utcazenész - Official video - Mistral Music
Singh Viki - Szabadon lyrics
Palmira - Még várj - Official Video - Mistral Music
Péter Srámek - Én őrzöm már - official video - Mistral Music
Gáspár Laci - Csak rád vártam

Kizárólagos produkciók

Kökény AttilaBereczki ZoltánPál DénesPéter Szabó SzilviaKállay Saunders BandTolvai RenátaVeres Mónika (Nika)Csobot AdélGáspár LaciVárhegyi Lucas PalmiraFehérvári Gábor AlfrédSingh VikiBozsek MárkCzibi NorbertPeter SrámekGondi HelénKovács Gyopár Szén AlexandraPalmer IzsákUdvarias AnnaÁdám KrisztiánHeiser ÁdámBye AlexOrosz GyörgyDesperadoFreshPalcsó TomiMatyi és a HegedûsPacsirtákSzakács GergõPápai Joci