Lola

Információ

 


Lola már igen fiatalon énekelni kezdett. Gyermekkorának egyik legmeghatározóbb zenei pillanata az 1998-as atlétikai Európa bajnokság volt, ahol 10 évesen egyedül énekelte el a Magyar Himnuszt a Népstadionban, 65000 néző előtt. Itt döntötte el, hogy énekesnő lesz.


2005-ben gyermekkori álmából fiatal felnőttként valóság lett, hiszen mindössze 17 évesen jelentette meg első stúdióalbumát Álomtánc címmel, mely rövid időn belül aranylemez lett. Több egymást követő évben az év énekesnőjének választották.


2007-ben jelent meg második nagylemeze melynek címadó dala "Élj a mának" címmel a Viva Chart Show első helyén debütált.


2008-ban tartotta első önálló nagykoncertjét a Petőfi Csarnokban, amit a nagy sikerre való tekintettel meg is ismételt. A 2008-as Eurovíziós Dalverseny magyarországi elődöntőse volt a "Legszebb nap" című dalával. Ezen év végén jelent meg Lola 3 című újabb nagylemeze.


Pályafutásának 10. évfordulóján zenekart alapított, mellyel egy új zenei korszak kezdődött el a tehetséges énekesnő számára. 2016-ban készült el "Sose Vagy Egyedül" című dala, amely már az új felfrissült stílust tükrözi, majd ezen év végén legújabb "Beléd szerettem" című dalához készített egy igen különleges vizuális világú videoklippet. 2017-ben a megkezdett munka folytatódott és az év végén megjelent vadonatúj klipje ,,Telihold" című dalához.


Hallgassák meg legújabb dalait: Lola - Élj a mának!


Lola - Beléd szerettem


Lola - Sose vagy egyedül


Lola – Telihold


 


 

Fotók

Lola - LolaTamáska Gabi - Bárhol - Official Music Video
Ricco & Claudia - Vinnélek téged - Official Music Video
Stolen Beat - Instaszívek
USNK – STOM
USNK - Széééééétcsaptam
Acoustic Planet - Nyári zápor - A DAL 2019

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánPeter SrámekKocsis TiborKállay SaundersExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarDancs AnnamariEnergia Positiva SzambashowABBAbákMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey DawnUSNKStolen BeatTaka Balog JanóÖlveti LászlóKovács PálArany TímeaTamáska GabriellaUrbanovics VivienAcoustic PlanetJazz TodayOláh GergőRicky and The Drunken SailorSzekér Gergő