Matyi és a Hegedűs

Információ

A Matyi és a Hegedűsnek megjelent legújabb, A Hetedik című lemezük.
Mint ahogy az album címe is tükrözi, hét album óta a legnépszerűbb mulatós előadók közt számon tartott Matyi és a Hegedűs formáció ezúttal is egy igazán fogyasztható mulatós albumot hozott össze. Természetesen a népszerű feldolgozásokon kívül, mint például A nézését meg a járását, Repül a szán, Nem szeretem én a babot mellett megtalálhatóak saját szerzeményeik is: Kocsmadal, Halljam hát, így egy igazán kerek és igazán vidám mulatós album született ezúttal is.
Fellépéseikre ezen nagy sikerű hét album legismertebb dalait viszik magukkal, így minden rendezvényen megállják a helyüket.

Matyi ( Mátyás Zoltán ):
Vendéglátásban dolgoztam, sok rendezvényen lakodalomban voltam felszolgáló, lagzikba szoktam egyet-egyet énekelni – és itt az énekem nagyon tetszett a közönségnek, ezután gondoltam egyet, felénekeltem egy barátom stúdiójában egy számot – ahol javasolták, hogy kezdjek valamit a hangommal.

Hegedűs ( Egervölgyi Krisztián ):2008-tól a csapat tagja aki egyébként az eredeti felállásban is szerepelt volna,de akkor egyéb okok miatt nem vállalta a felkérést! Matyival gyerekkori barátok,a hegedülést általános iskolában kezdte, ami azóta is fontos része életének.

Fotók

Matyi és a Hegedűs
Matyi és a Hegedűs - FooldalExotic - Rózsaszín fantázia - Music Video
Freddie - Nincsen holnap - Official Music Video
Peter Srámek - Dobban a szív Youtube
Peter Sramek - Dobban a szív - teaser
Peter Srámek - Csukd be a szemed!
Zsigmond Lala - Szabad Szellem - Official music video

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaKállay Saunders BandGáspár LaciPeter SrámekBereczki ZoltánHeincz Gábor BigaTolvai RenátaKamarás IvánCsobot AdélOrosz GyörgyCzibi NorbertVárhegyi Lucas PalmiraKrisz RudolfLolaPalcsó TomiExoticBenjiMatyi és a HegedűsVáradi Roma CaféMesés H?sök