Miki Niki és a CSINIBABÁK

Információ

Miki Niki és a Csinibabák, látványos ruhákban és a 1950’ éveket idéző pin up stílusban kápráztatják el a kedves közönséget.
Az együttes szerepelt már az Elvis Memory Esten, melyet angyalföldön, mely keretén belül Fenyő Miklós előtt léphetnek a porondra. Rendszeres szereplői a Muzsika Tv – Dallamokon át plusz című műsorának. Tavalyi évben Szikora Róbert meglepés vendégei voltak, illetve a Dolly Roll zenekarral is léptek már közösen.
A CsiniBabák koncerteken olyan energiák szabadulnak fel a színpadon, amelyek mellett az sem tud ülve maradni, aki nem a rock and roll műfaj kedvelője. Zeneszeretetük, dinamizmusuk és lendületes jó kedvű előadásuk nem csak a fiatalabb, de az idősebb korosztályt is megmozgatja.

Fotók

Miki Niki és a CSINIBABÁK - Miki Niki és a CsinibabákTamáska Gabi - Bárhol - Official Music Video
Ricco & Claudia - Vinnélek téged - Official Music Video
Stolen Beat - Instaszívek
USNK – STOM
USNK - Széééééétcsaptam
Acoustic Planet - Nyári zápor - A DAL 2019

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánPeter SrámekKocsis TiborKállay SaundersExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarDancs AnnamariEnergia Positiva SzambashowABBAbákMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey DawnUSNKStolen BeatTaka Balog JanóÖlveti LászlóKovács PálArany TímeaTamáska GabriellaUrbanovics VivienAcoustic PlanetJazz TodayOláh GergőRicky and The Drunken SailorSzekér Gergő