Miki Niki és a CSINIBABÁK

Információ

Miki Niki és a Csinibabák, látványos ruhákban és a 1950’ éveket idéző pin up stílusban kápráztatják el a kedves közönséget.
Az együttes szerepelt már az Elvis Memory Esten, melyet angyalföldön, mely keretén belül Fenyő Miklós előtt léphetnek a porondra. Rendszeres szereplői a Muzsika Tv – Dallamokon át plusz című műsorának. Tavalyi évben Szikora Róbert meglepés vendégei voltak, illetve a Dolly Roll zenekarral is léptek már közösen.
A CsiniBabák koncerteken olyan energiák szabadulnak fel a színpadon, amelyek mellett az sem tud ülve maradni, aki nem a rock and roll műfaj kedvelője. Zeneszeretetük, dinamizmusuk és lendületes jó kedvű előadásuk nem csak a fiatalabb, de az idősebb korosztályt is megmozgatja.

Fotók

Miki Niki és a CSINIBABÁK - Miki Niki és a CsinibabákFreddie - Már nem számít - Official music video
Jacey Dawn x Burai Krisztián - Tűz - Official Music Video
Jacey Dawn x Kállay Saunders THRONE (official video)
Szőcs Renáta- Éjfél - Official Music Video
Freddie X Janicsák Veca X Manoya X Biga - Otthon bárhol (​Werk)
Peter Srámek - MAMA

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánPeter SrámekKocsis TiborKállay SaundersExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarEnergia Positiva SzambashowABBAbákDancs AnnamariPalcsó TomiMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidOláh GergőFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey Dawn