Ricky and The Drunken Sailors

Információ

2017-ben alakult meg a Ricky and the Drunker Sailor zenekar.


A fiúk már gyermekkoruk óta a zenélésnek élnek, így szinte biztos volt, hogy mivel fognak foglalkozni. Külön-külön más projektekben számos magyar és külföldi sikereket értek el. 2000-ben megalakult a Tom White and the Mad Circus rockabilly formáció, ahol Fehér Tamás a zenekarvezető. Schiffler Patrik, vagy ahogyan megismertük az X-faktorban Ricky, 2017-ben ismerkedett meg a Tom White zenekarral, ahol kezdetben csak helyettesítette az akkori gitárost, majd végül teljeskörű csapattagja lett a Ricky and the Drunker Sailor zenekarnak. Miután jelentkeztek az idei X-faktorba, teljesen új fejezet nyílt a zenekar életében.


A zenekar az X-faktor válogatón a RUN-DMC dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőzniük a mentorokat. A Mentorházban pedig a Use Somebody című dallal sikerült megkapniuk ByeAlextől az Élő show-t jelentő „igen”-t.


 


 


1. élő show-s produkciójuk - Raggamoffin 2 (L.L. Junior)


2. élő show-s produkciójuk - Hagyd meg nekem a dalt (Gáspár Laci)


 

Fotók

Ricky and The Drunken Sailors - Ricky and The Drunken SailorSZEKÉR GERGŐ - MADÁR, REPÜLJ! - OFFICIAL MUSIC VIDEO
Freddie - EVERY DAY IS A SUNDAY
Oláh Gergő - Hozzád bújnék - Official Music Video (A Dal 2019)
Szőcs Renáta - Szemed mindent lát - Official Music Video
Tamáska Gabi - Bárhol - Official Music Video
Ricco & Claudia - Vinnélek téged - Official Music Video

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánKállay SaundersPeter SrámekKocsis TiborExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarDancs AnnamariEnergia Positiva SzambashowABBAbákMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey DawnUSNKStolen BeatTaka Balog JanóKovács PálArany TímeaTamáska GabriellaUrbanovics VivienAcoustic PlanetJazz TodayÖlveti Blues BandOláh GergőSzekér GergőRicky and The Drunken Sailors