Südi Iringó

Információ

Südi Iringó azzal vívott ki országos ismertséget és elismerést, amit a legjobban szeret: a tánccal. Igaz, tíz év múlva már szeretné szögre akasztani a tánccipõt, hogy egy titokzatos vállalkozásba fogjon.

Mûsorok:
1. Südi Iringó és a Show Girls
Életöröm és szenvedély, avagy 6 elbûvölõ lány igézõ tánca.
A mûsorban a rio-i karnevál vidám hangulatát idézi fel a szamba, amely könnyed, "testbõl áradó" mozdulataival elkápráztatja vendégeit. A hangulatot fokozza a csábító Rumba, melyet az erotikus játék, és az izzó szerelmi versengés jellemez, végül, pedig az ösztönös, „elvek nélküli” salsa, amely minden vendéget magával ragad.

2. Extra TáncShow
A tánc túláradó öröm és szenvedély, mely elcsábít, és rabul ejt.
Tegye különlegessé rendezvényét egy temperamentumos latin táncbemutatóval.
A szenvedélyes és érzéki rumba, a lendületes és energikus paso doble, valamint a táncra ösztönzõ, ritmikus jive fergeteges hangulatot teremt rendezvényén. A latin táncok lüktetõ ritmusa mindenkit magával ragad. A jól megválasztott slágerzenék, a tánchoz illõ, káprázatos ruhák csak fokozzák a hangulatot, és táncra csábítják vendégeit.

3. Dolce stil novo 2012
Tegye különlegessé rendezvényét egy temperamentumos latin táncbemutatóval!
Csillogó, szexi ruhák, ismert és hangulatos zenék, frenetikus táncok varázsolják el a közönséget és a már jól ismert szerelmi viszonyokat egy táncos színpadi mûsor formájában mesélik el.
5 csinos lány megjelenik a parketten, és magára vonja minden férfi és nõ tekintetét. Ezzel a táncos fiúk sincsenek másképp. A lányok megpróbálják elcsábítani a jóképû macsókat, egészen addig, amíg meg nem jeleneik a helyszínen a Díva, aki magához láncolja a jófiút, egy lélegzetelállító paso doble-val. Mindezt a rosszfiú sem hagyja annyiban, a mindenki által jól ismert szenvedélyes Roxanne tangóval visszahódító akcióba kezd, majd a két fiú egy közös, látványos rockyval megbékél a helyzettel. Természetesen a happy end és a finálé itt sem maradhat el.

Fotók

Südi Iringó
Südi Iringó
Südi Iringó
Südi IringóSiamia - Nem felejtem el (Szőcs Renáta) Official video
Exotic - Rózsaszín fantázia - Music Video
Freddie - Nincsen holnap - Official Music Video
Peter Srámek - Dobban a szív Youtube
Peter Sramek - Dobban a szív - teaser
Peter Srámek - Csukd be a szemed!

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaKállay Saunders BandGáspár LaciPeter SrámekBereczki ZoltánHeincz Gábor BigaTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyCzibi NorbertVárhegyi Lucas PalmiraKrisz RudolfRicco és ClaudiaSerena RigacciGulyás RolandLolaPalcsó TomiExoticBenjiMatyi és a HegedűsDolgok, amikért érdemes élniTóth BettinaBerta DaniBereznay DaniMézes NorbertRadio Mobster zenekarLondon Kids Abaházy-Nagy LíviaMesés H?sökHeged?s PéterErd?s Viola