SolymiConga Show

Információ

Solymosi Attila mûvésznevén „SolymiConga” immár 22. éve az ütõhangszerek megszállottja, rátermettségének köszönhetõen számos sikert ért el hazai, illetve nemzetközi színpadokon. Az utóbbi 9 évben specializálódott a Conga, Timbales és egyéb latin-amerikai ütõs hangszerekre, mindemellett kiemelten foglalkozik a Cajon és a Darbuka ritmusvilágának elsajátításával. Magyarországon számos szórakozóhely rezidenseként vált ismertté, valamint programszervezõ irodákon keresztül juthatott el, hazai, illetve külföldi szórakozóhelyre, hotelekbe és egyéb rendezvényre.
2008 nyarán a Grand Celebration Ship fedélzetén szórakoztatta az utazó és kikapcsolódni vágyó közönséget a Laura Ríz Latin Band ütõseként, és a Csipkés Sándor Jazz Band session zenészeként.
2008 év végén létrehozta a Karibi Show és az Armonia Latino (Solymosi Péter – trombitamûvész ; Solymosi Attila Conga) formációkat.
2009 óta vesz részt aktívan saját, illetve zenekarok stúdiómunkálataiban – jelenleg 4 szóló demó felvétel büszke tulajdonosa és számos lemezen csendül fel ritmusjátéka.
Folyamatosan produkciói színesítésén és fejlesztésén tevékenykedik, ennek köszönhetõen jött létre egy közös produkció a SambAmizade Karibi & Brazil Show táncosaival karöltve.
2013 év elején Magyarország egyik legjobb zenekarával a Pécsi Pannon Filharmonikusokkal léphetett egy színpadra Pécs város Újévi Koncertjén a Kodály Központban, illetve Baja Város Újévi díszhangversenyén, ahol conga játékával kísérte a méltán nagysikerû, Macskafogó címû rajzfilm betétdalát, a LUSTA DICK búcsúját.

Számos kiváló emberrel, zenésszel dolgozhat, dolgozhatott együtt, amire nagyon büszke, inspirálják abban, hogy munkáját minél magasabb szintre emelje. Nagy öröm számára kimagasló partnerlistája, és hogy mindig visszavárják ez tanúbizonyságot ad számára, hogy szeretik és becsülik zeneiségét, ritmusvilágát.

Fotók

SolymiConga ShowExotic koncert 2018 április 1-jén!
Exotic - Kettesével ha sorba állsz - Official Music Video
Zámbó Jimmy - Peter Srámek - We are the world (cover)
Gulyás Roland - H Y P N O T I Z E D - Official Music Video *
Serena Rigacci - Way too Young (Official Lyric Video)
Ricco & Claudia - Ha minden van, semmit sem látsz - Official video

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaKállay Saunders BandGáspár LaciBereczki ZoltánPeter SrámekKocsis TiborGulyás RolandHeincz Gábor BigaExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyKrisz RudolfMatyi és a HegedűsLolaBenjiDolgok, amikért érdemes élniPalcsó TomiAbaházi Nagy LíviaRadio Mobster zenekarLondon Kids Mézes NorbertBereznay DaniBerta DaniTóth BettinaSerena RigacciRicco és ClaudiaDancs AnnamariOláh GergőMesés HősökHegedűs PéterEnergia PositivaErdős Viola