SolymiConga Show

Információ

Solymosi Attila mûvésznevén „SolymiConga” immár 22. éve az ütõhangszerek megszállottja, rátermettségének köszönhetõen számos sikert ért el hazai, illetve nemzetközi színpadokon. Az utóbbi 9 évben specializálódott a Conga, Timbales és egyéb latin-amerikai ütõs hangszerekre, mindemellett kiemelten foglalkozik a Cajon és a Darbuka ritmusvilágának elsajátításával. Magyarországon számos szórakozóhely rezidenseként vált ismertté, valamint programszervezõ irodákon keresztül juthatott el, hazai, illetve külföldi szórakozóhelyre, hotelekbe és egyéb rendezvényre.
2008 nyarán a Grand Celebration Ship fedélzetén szórakoztatta az utazó és kikapcsolódni vágyó közönséget a Laura Ríz Latin Band ütõseként, és a Csipkés Sándor Jazz Band session zenészeként.
2008 év végén létrehozta a Karibi Show és az Armonia Latino (Solymosi Péter – trombitamûvész ; Solymosi Attila Conga) formációkat.
2009 óta vesz részt aktívan saját, illetve zenekarok stúdiómunkálataiban – jelenleg 4 szóló demó felvétel büszke tulajdonosa és számos lemezen csendül fel ritmusjátéka.
Folyamatosan produkciói színesítésén és fejlesztésén tevékenykedik, ennek köszönhetõen jött létre egy közös produkció a SambAmizade Karibi & Brazil Show táncosaival karöltve.
2013 év elején Magyarország egyik legjobb zenekarával a Pécsi Pannon Filharmonikusokkal léphetett egy színpadra Pécs város Újévi Koncertjén a Kodály Központban, illetve Baja Város Újévi díszhangversenyén, ahol conga játékával kísérte a méltán nagysikerû, Macskafogó címû rajzfilm betétdalát, a LUSTA DICK búcsúját.

Számos kiváló emberrel, zenésszel dolgozhat, dolgozhatott együtt, amire nagyon büszke, inspirálják abban, hogy munkáját minél magasabb szintre emelje. Nagy öröm számára kimagasló partnerlistája, és hogy mindig visszavárják ez tanúbizonyságot ad számára, hogy szeretik és becsülik zeneiségét, ritmusvilágát.

Fotók

SolymiConga ShowSiamia - Nem felejtem el (Szőcs Renáta) Official video
Exotic - Rózsaszín fantázia - Music Video
Freddie - Nincsen holnap - Official Music Video
Peter Srámek - Dobban a szív Youtube
Peter Sramek - Dobban a szív - teaser
Peter Srámek - Csukd be a szemed!

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaKállay Saunders BandGáspár LaciPeter SrámekBereczki ZoltánHeincz Gábor BigaTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyCzibi NorbertVárhegyi Lucas PalmiraKrisz RudolfRicco és ClaudiaSerena RigacciGulyás RolandLolaPalcsó TomiExoticBenjiMatyi és a HegedűsDolgok, amikért érdemes élniTóth BettinaBerta DaniBereznay DaniMézes NorbertRadio Mobster zenekarLondon Kids Abaházy-Nagy LíviaMesés H?sökHeged?s PéterErd?s Viola