Szekér Gergő

Információ

Szlovákiában született, a mindössze 23 éves énekes. Fiatalkora ellenére, már rengeteg tapasztalattal rendelkezik.


A színház iránti szerelme, már gyermekkora óta tart. Láthattuk őt több darabban is játszani, reklámszerepekben, illetve szinkronmunkákban a mai napig. Első szereplése, ahol egyedüli előadóként lépett fel, az X-faktor színpada volt. Célja, hogy saját dalaival a közönség azonosulni tudjon. Leginkább a népi dallamvilág vonza, hiszen számára ez képviseli a leginkább azt, hogy hova tartozik.


Az énekes az X-faktor válogatón a Kodaline dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig a Nobody’s Perfect című dallal sikerült megkapnia Puskás Petitől az Élő show-t jelentő „igen”-t.


 


A 2019-es A Dal című Eurovíziós Dalfesztivál előválogató versenyzője!


 


1. élő show-s produkciója - Altass el (Mester Tamás)


2. élő show-s produkciója - Tous Les Mêmes (Stromae)


 

Fotók

Szekér Gergő - Szekér GergőUSNK - Széééééétcsaptam
Acoustic Planet - Nyári zápor - A DAL 2019
Stolen Beat - Hol vagy? - Official Music Video
USNK - #tevagya
Exotic - Táncol az indián
USNK – !FogyaszdEl! - Lyric video

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánPeter SrámekKocsis TiborKállay SaundersExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarDancs AnnamariEnergia Positiva SzambashowABBAbákMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey DawnUSNKStolen BeatTaka Balog JanóÖlveti LászlóKovács PálArany TímeaTamáska GabriellaUrbanovics VivienAcoustic PlanetJazz TodayOláh GergőRicky and The Drunken SailorSzekér Gergő