Tamáska Gabriella

Információ

A színpadi jelenlétével és a dalaival, azt szeretné elérni, hogy az emberek azt érezzék, hogy itt ez a lány, aki érti az érzéseiket, és nincsenek egyedül. Szinte tapasztalatok nélkül az x-faktor döntőjéig jutva, az emberek végig nézhették a folyamatot, hogyan válik egy hétköznapi lány a közönség egyik kedvencévé.
Az énekes az X-faktor válogatón Lukas Graham dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig az I Wish című dallal sikerült megkapnia Gáspár Lacitól az Élő show-t jelentő „igen”-t. A 2018-as X-faktor 3. helyezettje.

1. élő show-s produkciója - Jég dupla whiskyvel (Charlie)
2. élő show-s produkciója - Queen (Jessie J)
3. élő show-s produkciói - I Say A Little Prayer (Aretha Franklin); Fekete (ByeAlex)
4. élő show-s produkciói - Háttérzaj (Závodi + Berkes Olivér); Shallow (Lady Gaga, Bradley Cooper)
5. élő show-s produkciói - 7 Years (Lukas Graham)Bárhol (Saját dal)

Fotók

Tamáska Gabriella - Tamáska GabriellaZsigmond Lala - Leszek én - Official Music Video
Balog Brigi - Édes méreg - Lyrics videó
SZEKÉR GERGŐ - MADÁR, REPÜLJ! - OFFICIAL MUSIC VIDEO
Freddie - EVERY DAY IS A SUNDAY
Oláh Gergő - Hozzád bújnék - Official Music Video (A Dal 2019)
Szőcs Renáta - Szemed mindent lát - Official Music Video

Kizárólagos produkciók

FreddieKökény AttilaGáspár LaciBereczki ZoltánKállay SaundersPeter SrámekKocsis TiborExoticTolvai RenátaCsobot AdélOrosz GyörgyRicco és ClaudiaMatyi és a HegedűsLolaDolgok, amikért érdemes élniKistehén ZenekarDancs AnnamariEnergia Positiva SzambashowABBAbákMaczkó ÁdámRedenczki MarcsiHorváth GáborMagyedZáhonyi-Ábel DávidFüstifecskékPuppetTóth Bettina -Jacey DawnUSNKStolen BeatTaka Balog JanóKovács PálArany TímeaTamáska GabriellaUrbanovics VivienAcoustic PlanetJazz TodayCserpes LauraÖlveti Blues BandOláh GergőRicky and The Drunken SailorsSzekér Gergő